PJA Hero.
PJA Info.

PJA

In 2009, H+A renovated and expanded offices for PJA, a full-service B2B marketing agency located in Cambridge. The original program of the colorful, graphic interior included an addition to the open rafter, double-height main space, a mezzanine ‘writers loft’ with adjacent brainstorming areas, and a dramatic, object-like conference room in front of the main entry and reception area. Eight years later, H+A returned to help PJA further expand their space with a new dedicated audio-visual studio, additional informal meeting spaces, a larger formal conference room, and additional desking. Overall, the design goal was to seamlessly tie the new expansion into PJA’s existing space and to create a vehicle for collaboration and creative thinking, while showcasing PJA’s work, philosophy, and brand identity.

  • Photography
  • Chris SandersBob O'Connor